Whatever You'Re Into, Get Into Casperdagh0St. - You Light Up My Life

Onze belangrijke water

Posted Sept. 13, 2012, 1:26 p.m. By casperdagh0st Tags: Vloeistof

Ik heb over een hoop feiten over water geleest. Leuk en verbasingwekkend. Wat veel weten is dat het grootste deel van het aardoppervlak bestaat uit water; er is veel meer water dan land. En het is ook bekend dat water niet alleen aan het oppervlak kan gevonden worden, maar ook in de grond en in de lucht. En ander feit is dat de water dat je nu drinkt kan heel oud zijn en kan moleculen bevatten die door een paard van het begin der aarde gedronken is. Het water loop de hele tijd rond in een kringloop en kan vijf verschillende vormen hebben. verdamping, condensatie, neerslag, infiltratie en oppervlakte afvloei. Heel boiend. En het is nog meer. Je kan van alles vinden als je gaat zoeken.